SISTA KVALLEN

Vi kom imorse tillbaka till samui, har forsokt steka lite men det gar verkligen mindre bra! Darfor har alla tagit varsin massage idag. Petter sin forsta och med blandade kanslor tror jag :) Jag har dessutom lyxat till det med pedikyr, foot scrubb och fransk manikyr. Vagar nastan inte rora mig nu efterat.. Men fina fotter har jag atminstone!

Nu pa kvallen har det varit sista minuten shopping. Vi ska kopa en tygvaska for det ser lovande ut att fa vikten under 20 kg. Det betyder att det ser lovande ut att jag och emma, om vi springer allt vad vi kan vill saga, hinner med forsta flyget till skea. Jag haller alla tummar och tar jag har! Har kopt lite skor, lite allt mojligt och efter middagen ska vi se oss om efter en sista bikini och ett par shorts kanske.

Middagen ska vi ata pa favoritstallet och vi ska ta efterratt och hela koret. Nu ar det bara att spendera dom sista bathen. Helt sjukt! VI AKER HEM IMORRON?!! Om nu askmolnet kan halla sig borta vill saga.......

Far se om det har KAN bli sista inlagget, vi kanske far lite tid att doda imorron pa bangkoks flygplats. Annars sa ses vi hemma! HEJDAAA

sista kvallen pa phangan

Sista kvallen pa phangan. Undra om det ar sista gangen nansin???

Imorron aker vi tillbaka till samui for sista minuten shopping som lite skor och hamta upp vara tavlor, som forovrigt blev over forvantan! Petter slapp aka i de hemska backarna till och fran hadrin stranden eftersom vi hade turen att fa aka direkt till hadrins pir. Det var natt nytt. Sen sa aker vi darifran imorron ocksa sa det blir 5 min gangavstand fran hotellet. Perfekt! Aker ocksa tidigt imorron tillbaka till samui for att vi ska hinna med megafrukosten. Det ar planering.

Man har borjat langta lite hem nu. Hela resan har det varit snack om svensk mat i olika sorter och former men nu nar man borjar narma sig hemresan sa kanns det riktigt lockande med nastan allting annat ocksa. Lika bra att bara fa komma hem nu istallet for att vanta dom har tva dagarna tills vi borjar rora oss hemat. Vi gar som bara och vantar, vantar pa sin egna sang och fa slanga sig i soffan med mjukisbyxor. Det kommer att bli riktigt skont! Jag ar dessutom uttrakad in i BENMARGEN och vill aldrig ligga pa en strand igen!!!! Inte pa fullt allvar dock, men det borjar vara kampigt att stiga upp och ga ut i solen nu. Far man vara sa bortskamd!?


Petter leker i stranden med numrerna pa hans dromfemma i hockey...


Solnedgangen vid hotellet


Emma och mackan


Stranden pa phangan. Klart den basta!


Erran&Pettan!


ater igen pa phangan

Nu sa har det tydligen blivit mkt battre i bangkok, saklart eftersom vi bokade i forrgar. Bitter? Nejda...

Annars sa fick vi svar av skyways nu ocksa och jag och emma kommer troligtvis att masta sitta flera timmar pa arlanda nar vi kommer hem. Missar flyget JUST. Jakla skit!

Annars sa bor vi pa ett helt ok hotell, bredvid black&white som vi bodde pa forra gangen. Med pool den har gangen och tv, petter ar glad for det sista. Det ar typ laskigt dott har pa gatorna, man marker verkligen att det ar lagsasong men inte gor det oss nanting! Solen skiner och det gar mindre pengar an pa lange, phangan ar hur bra som helst. Bade billigare och mysigare enligt mig :)

Far inte in nagra bilder sa ger upp nu. Far se nar nasta uppdatering blir, hander ju inte sa mkt nytt sa inte sa kul att skriva har da. Hare bra alla hejhej!

Nu ar det bokat

Det blir inte bangkok for varan del. Fyfan sa trist! Jag ville verkligen inte ge upp det men vi kan ju som inte fara. Det sista som star nu ar att det kanske blir inbordeskrig i thailand, det later ju foga lovande sa nu bokar vi flyg till bangkok samma dag som vi aker hem igen. Nagra till soldagar blir det istallet vilket ar positivt, forutom att jag ar sa himla less stekandet nu! Det ar alldelens for varmt och jag kan tydligen inte bli brunare, det suger!

Imorron aker vi till phangan och stannar dar i nagra dagar tills vi blir less. Kanns bra med lite ombyte nu efter snart en vecka pa samui. Vi kommer ju dock tillbaka hit de sista dagarna innan vi far sa det blir nog bra!

Och petter som ar sa duktig med maten har. Har bade smakat det ena och det andra. For nagon dag sen var det stekt haj som hamnade pa tallriken. Jag ar avundsjuk att han vagar.

Idag blir det inga bilder! Hejhej!