vi gillar det!

Dagarna ar som lika hela tiden nu, men gud vad vi gillar det! Petter har till och med sagt att det har ar livet och att han aldrig vill lamna det har. Det ar inte illa for att komma fran nan som absolut inte var sa sugen alls att lamna skea for nagra manader sen :)

Frukosten ater vi fortfarande pa samma stalle. Det skiljer sig sa lite fran att ata tex musli med yoghurt och en toast att det ar lojligt. Darfor trar vi i oss en massa varje dag!

Till middag har vi hittat det perfekta stallet, darfor blir det nog middag pa samma stalle resten av samui-vistelsen. Fragan ar bara hur lang den blir nu. Vi har bestamt oss att pa sondag ska vi boka flyg till bangkok. Om det blir pa fredag, vilket vi hoppas pa men inte har sa hoga forvantningar pa, eller sondag vilket ar samma dag som vi aker tillbaka till svealand... Innan vi aker ska vi hinna med phangan nagra dagar och blir det inte bangkok aker vi tillbaka till samui lordag for sista min shopping. Det lilla vi kan hitta har och bara tycka synd om oss lite for att vi missar nagra roliga dagar i bangkok. Men just nu ser det absolut inte lovande ut iaf, igar borjade val slakten som det stod pa aftonbladet tror jag?

Evsan ar hemma ocksa forresten! Hon fick aka igar och sag nu att hon ar sakert hemma igen :)

Annars, ha en trevlig valborgs dar hemma! :)

Petters frukost den har morronen. (vet inte riktigt varfor man han tar kort pa nastan all sin mat???)

Vi har antligen kopt ett strandspel efter flera veckors prat om det! Till slut nanting att gora hela dagarna! Vi ar daliga stekare..


Tillbaka pa samui

Ja nu ar vi till slut tillbaka dar vi borjade, for emma och mig da. Hur som helst sa fick vi oss hit igar kring klockan 6 pa kvallen efter en dags resande. Det hela gick riktigt bra och vi kan se det sa att vi tjanade 2000 bath pa att ta bussen istallet for flyg! For bussen behovde vi bara betala 450 bath, det ar helt sjukt egentligen vilka priser det ar har..

Nar vi kom hit sa tog vi in pa samma stalle som sist, det var ju riktigt bra sa vi orkade som inte borja leta efter natt annat. Efter det tog vi tag i att ater igen hitta emma och mackan som kom hit igar. Dom bor narmare stranden och har pool men betalar ocksa mer an oss. Jag ser det som att vi far ett gratis mal om dagen eftersom vi bor dar vi bor istallet :) Kalla mig snal eller ekonomisk, jag bryr mig faktiskt inte om vilket! :D

Idag blev det stranden direkt, och vadret har val varit vad man kan kalla sadar.. Tror att regnperioden borjar nu? Hur som helst sa regnar det fortfarande inte foran vid klockan 3-4 dar nangang sa kanns inte alltfor farligt. Dessutom ar det sa sjukt varmt anda sa man orkar inte mer stekande sol konstant. Darfor ar det bra med lite latta moln hela dagen. Daligt for brannan dock!

Idag visade ocksa emma och mackan oss ett litet supermarket. PERFEKT! Efter en och en halv manad med alla dessa sandwicher och burgare med pommes till lunch, och middag, sa var det helt galet gott idag att kopa grovt brod, en yoghurt och ett apple. Behovde inte ens smor eller natt och jag njot! Petter daremot satt pa andra sidan bordet med en burgare, dricka och pommes fran burger king, han njot nog lika mkt. Det ar helt sjukt att han redan har gatt ner 3 kg medans jag sakert gatt upp 5! Vi ater exakt likadant och ror pa oss lika mkt men jag bara stiger i vikt och han forsvinner???

Frukosten imorse maste ocksa fa vara med pa ett horn nar vi anda pratar om mat. For 179 bath fick man bestalla 5 grejer fran en lista. Min frukost sag ut sahar: scrambled eggs, panncakes, cornflakes med mjolk, toast och farsk frukt. Jag vet att det var massor! men ville ha lite av allt sa fick bli sa. Var dock inte lika gott som superfrukosten i bali.. inget kan nog det.

Sen maste jag beratta om garkvallen da vi, tro det eller ej, gick pa en dragqueen-show! Killarna var valdigt skeptiska, och jag tror nog att dom foljde med mer for att dom inte vagade lamna oss an att dom ville, men kul var det! Annu en sak att bocka av min lista. Om det hela var bra, det ar en helt annan fraga.

Ikvall ar det ater igen full moon party pa phangan men vi stannar har. Kommer nog att bli stilla och tyst har ikvall nar alla far ditat for att festa. Blir nog bra. Middag, ska forsoka mig pa en sallad kanske?, sen ska jag och petter bestalla tavlor! Ni far alla se sen :)










Nu maste jag springa! HEJHEJ!

Aventyr!

Idag och igar var vi ute pa lite aventyr. Efter att vi blivit lite less pa stranden blev det lite spontant en tur till fots upp pa ett berg. Vi foljde skyltarna "Tsunami evacuation route" och efter ungefar 40 000 trappsteg nadde vi Viewpoint 1. Riktig harlig utsikt. Vi fortsatte vidare mot Viewpoint 2 och bada var blota i svett. Vidare tankte vi ga till en strand men efter spaghettiben (hos mig) och efter att ha mott thailandare med machete sa vande vi illa kvickt. Kan ocksa ha varit for att vi blev trotta. Erica tog en glass dar uppe och efter lite vila var det ju saklart lika manga trappsteg ner igen. Var igar radd att jag inte skulle kunna ga idag.

Idag har vi varit ut pa en liten snorklingtur. Vi akte longboat till ett rev dar vi fick hoppa i och snorkla lite. Var val ganska haftigt. Farden fortsatte mot andra Phi Phi-on dar vi korde forbi nan slags gruva, stannade och at lunch pa Maya Beach (dar filmen The Beach spelades in) dar det aven blev lite bad. Vi stannade aven till pa Monkey Beach dar det sprang omkring apor som inte alls var radda for oss (snarare tvartom).

/Pettan

Ronny - Du ska aldrig lyssna pa de dar 2! De pratar bara strunt :)

Favoritfaster - Roligt att se att ni ocksa laser :) Tack for tipsen, nu hade vi bokat Monkey Beach redan! Det andra ni tipsade om kommer vi nog inte att hinna med for nu har vi bara 1 dag kvar har och den kommer nog spenderas pa stranden! Sen blir det Koh Samui och Koh Phangnan :)










fredag

Petter har kant sig smakrasslig bade idag och igar sa darfor blir det en tidig kvall. Imorron ar tanken att vi ska fara pa en utflykt med det beror ju pa hur han kanner sig. Dom har typ bara heldagsutflykter har och det kanns lite for mkt for oss men nu har vi iaf hittat en mella 9-1 och det ar den kortaste. Da far vi bland annat fara till maya beach dar dom spelade in the beach-filmen med leonardo decaprio. DE NI hahaha

Ikvall hade jag tankt farga haret, eller gora slingor for min utvaxt nu ar valdigt ljus, ar helt vit i miniharet fram. Kanner mig valdigt inte sa snygg men da sa frisoren att det bara skulle bli orange om jag forsokte slinga det. Jakla skit!

Annars sa gar vi mellan ca fyra matratter, har ar det hela kostcirkeln pa hog niva! Gar mellan pasta bolognes, pizza, kycklingsallad och typ en macka eller burgare av olika slag. Det ar inte illa alltsa! Sjalvklart blir det sen chips eller kanske en twix senare pa kvallen ocksa..

Nu gar vi upp pa rummet och vilar sa petter blir frisk nan gang :) Hejhej!

kort och gott

Vi gor inte alls mycket for tillfallet. Far bara dagarna att ga pa de mest enkla satten. Vaknar, ater, solar, vilar, ater och kanske orkar vi lyfta armarna nog mkt for att lasa vara bocker. Darfor finns det inte mycket att skriva har heller. Nu ser jag mest bara fram emot en riktigt god middag. Ska forsoka fa petter att vi kan lyxa till det lite, kanske med nagot vitloksbrod till forratt. Har far ni bilder istallet :)


 Sahar har vi varan toa for tillfallet. Vaggarna vill helt enkelt inte ga anda upp!


 Lille petter som ar sa brand att han inte kan rora sig :) Knallrod och idag har det varit skugga hela dagen for hans del.


Fran varan balkong. Lite atsidan men vad gor det. Synd bara att bilden blev sa dalig sa att halften vore nog!

Om tre veckor nu sa ar vi hemma. Inte att vi kommer hem da, utan vi ar verkligen HEMMA. Det kanns lite for nara. Men svensk mat och svenskt godis kan inte komma tillrackligt fort. Gud vad jag saknar det.

O&O
Erica


Phi Phi!

Halloj!

Sitter pa Phi Phi-oarna nu. Det har ar paradiset. Legat i havet i princip hela dagen. Ser ut som en raka och ar brand som dum blondin. Var riktigt skont att komma ifran storstan! Tycker den var lite risig med uteliggare har och dar. Hade snart andats ut ett eget askmoln om vi inte kommit darifran. Men nu leker livet! :)

Ersmark - Ja det vet jag faktiskt, annars kommer det inte fungera pa varmassan, ni behover nagon som styr upp saker och ting! :) Tro mig, jag ska gora mitt basta for att komma hem. Barmarkstraning vet jag tyvarr inte vad det ar for nat. Jag laser Svensk Maffia, forsoker tuffa till mig lite grann har borta :) Har mailat er nya bakgrundbild ocksa, lovade ju det!

Fredde - Later bra att ni hamtar oss! Later aven bra att Mazdan fatt olja, oljelampan lyser namlligen aldrig :) Fast Ersmark vet att den alltid overlever anda :)






tillbaka i thailand igen

Okej nu har det gatt nagra dagar. Sahar ar det att i sondags kom vi fram i malaysia kring 11 tiden, alltsa inne i staden kuala lumpur. Vi bodde i chinatown och hittade ett helt ok hotell, var lite av den dyrare stilen men allting handlar om att kompromissa! :) Hur som helst, fran borjan var petter inte alltfor peppad pa hela stadsdelen eller sa, for mkt bilar och laskiga folk ungefar sa dagen vi kom fick bli lite av en chilldag med lite shopping, mat och tidig kvall. Det behovdes ocksa eftersom vi for klockan 3 pa natten fran vart hotell pa kuta.

Dagen efter blev det shopping for fulla slantar. Dock sa fick vi inte med oss hem sa mkt men vi tillbringade heela dagen i olika shoppingcentrum. Fran lite sunkiga dar det inte fanns speciellt mkt till riktigt fina dar bland annat topshop och forever 21 fanns. Jaklar sa glada jag och emma var! Killarna tkte nog ocksa att dagen var helt ok. I slutet fick jag och petter snabbkopa nanting att ha pa oss for vi hall pa att frysa sonder. AC ar verkligen ingen hojdare. Kvallen tillbringades med att se twin towers i morkret och de husen ar riktigt haftiga! Absolut ett maste att iaf se. Sen blev det 3D bio langst upp i kopcentrumet som det ska vara, visst syster :)

Nu har vi alltsa splittras, jag och petter for imorse vidare till thailand och on Phi Phi medans emma och mackan for till Lan Kawi och ska senare till Ko Lipe. Vi ska traffas upp pa ko Samui eller Ko phangan om ungefar en vecka!

Vi kom hit for ungefar tre timmar sen och har hittat ett helt ok rum. 500 bath natten och ar bara en kort bit till stranden. Min nyinkopta vaska fran malaysia, som var sa fin!, har ocksa redan gatt sonder. Jakla skit! Men annars sa finns har inga bilar, mopeder eller nastan vagar. Smagatorna ar riktigt mysiga och jag har riktigt hoga forvantningar pa det har stallet! Efter en dag da jag enbart levt pa kakor, oreos kan radda liv, sa fick vi ata riktig god mat sa nu lever vi bada igen. Darfor blir det nog lite strosning pa gatorna har och sen kanske en shake och sitta och ta det lugnt pa nan restaurang tills det ar dags for sangen. Imorron blir det stranden och solning igen!!!

 Petter i malaysia

 Vi i chinatown. Magvaskan syns ja. Jag som ville att han skulle ha den, han skulle dock kunna gomma den lite battre....

 Utanfor pavilion, asstort kopcentrum dar bara det basta fanns! haha

 Twintowers, synd bara att bilden blev suddig.

 Infor 3D filmen. Alice in wonderland.

 I thailand igen, med batbiljetten till phi phi.


sista dagen pa bali

Det ar nu sista dagen pa bali och maya och fia har forsokt fa sa manga soltimmar som dom bara kunde. Dom far vidare till bangkok imorron medans vi drar till malaysia. Fragan som gar runt nu mellan alla ar om folk kommer att kunna fa sig hem? Fia och maya ar ratt sa oroliga, bella och lisa som ska aka hem ikvall och landa imorron kommer ju troligtvis inte alls att fa sig hem. Petter ar lite orolig tills vi ska hem om vi far oss hem. Jag ar, for forsta gangen i mitt liv, ganska optimistisk. Tror att det loser sig. Men utifall att, hur funkar det om vi blir fast? Foraldrar svara garna :)

Annat ar val att petter ar inne pa sin andra bok i livet och han gillar den! Mer an sa ar inte livet. Vi aker imorron klockan 6 pa morronen till malaysia och lar val stanna dar i ungefar tva dagar. Sen drar vi nog vidare till thailand igen. Kommer att bli kanon!






baaaaaali

Tjena!

Dagen har varit riktigt rolig, vi steg upp ratt tidigt och drog pa en vattenpark. Pettan akte 2st aktiviter medans Erica och de andra akte i princip allt. Men var ratt ball. Jag at varldens godaste lunch i form av "Chicken gyro". Lagger in en bild pa det :) I ovrigt sa hann jag med att vinna over Erica i en liten simtavling jag sjalv anordnade (var aven domare) och bevisade darmed for Dennis att jag kan simma! Hann ocksa med att fullstandigt demolera Mackan i pingis efter 2-0 i matcher!! Erica lyckades sla upp foten da hon snubblade, hann inte greppa tag i henne sa ber om ursakt till hela hennes slakt + Anna! Som tur var blev det bara ett litet skavsar...
/Big P

Ersmark - Jag ar ju tvungen att halla in magen! Vill inte se ut som er.. (inte du Monica)

Mamma och Ronny - Erica halsar o tackar! Hon ar sa nojd :)


 












 


ERRAN

Det hander inte sa speciellt mkt just nu har. Vi tar det bara lugnt och livet kanns ganska sa bra. Igar hyrde fia, mackan och emma brador for att surfa en stund. Det gick dock inte lika bra. Jag testade ocksa och vi var inte alls lika bra som pa surfinglektionen. Jag skyller pa bradorna.. hihi.

Det som var tanken idag var att vi skulle fara pa ett vattenland typ. Vi var pavag dit, men sa andrade halften av oss sig. Emma och mackan for anda men fia har lovat att hon, om hon ar frisk vill saga, ska folja med mig dit imorron. Jag borjar vara less pa att bara ligga still nu... Petter alskar dock det livet, han har fatt ganska bra farg idag ocksa! Ar lite rod bade har och dar.

Delfinbadningen som vi hade sett framemot hela tiden sen thailand blir inte heller av. Det visade sig att det ar pa hela andra sidan bali och det tar tre timmar dit, sen maste man stanna dar i typ tva dygn. Det blev lite for mkt for oss allihopa sa den planen lades ner. Just nu hoppas jag bara att det finns natt liknande i thailand. Nan som vet natt om det?

 

Vi funderar pa att fara till malaysia nu pa sondag. Dar blir det troligtvis tva dagar ungefar sen blir det nog tillbaka till thailand. Gillar thailand. Saknar redan shakesen och pancakesen. MUMS!

Nu ska vi ga och ata middag. Blir en liten hejda middag tsm med gotetjejerna lisa och bella och fia och maya drar ju snart ocksa. Tank att det redan gatt over en manad...

Tjabba

Okej! Pettan gor debut har pa bloggen! Trevligt va?:) Lar inte handa ofta. Vi borjar med flygresan hit, trodde jag skulle do. Varldens storsta luftgrop (formodligen) holl pa fa oss ur kurs, men det loste sig.

Sedan var vi tvugna att stanna 24 timmar pa Bangkoks flygplats, ungefar det varsta jag gjort i mitt liv. Vi sov ungefar 3 timmar totalt (pa harda platstolar). Daremot gick flyget till Bali ratt smidigt, sov hela vagen. Vid ankomsten lurade de skjortan av jag och Mackan, taxin kostade 55kr och pa nagot satt dricksade vi de 200. Vi kastade bara bort pengar till de :D Men vi ville bara komma fram.

Vi chillar mest vid hotellet och poolen dar iom att stranden var ganska kass. Idag har vi aven tagit en tur till nat som tjejerna trodde skulle vara den basta shoppingaffaren som gjorts men vi hamnade pa nagot halv-beiget kopcentrum.



Pappa - Skulle fan haft en varselvast, de kor som tokar. Fast Erica skulle nog haft en storre, hon springer runt som en hona.

Ronny - Du kan vara lugn, jag tar hand om henne :) Och sag det om AIK, hoppas det blir bra!

Mamma - Rodskjortorna var ratt trevliga faktiskt, var inte alls sa arga som de ser sut pa bilderna. Haha. Na vi var aldrig in i Bangkok, de avradde oss fran att aka in dit efter skjutningarna, var lite avstangda vagar dar ocksa sa vi stannade pa flygplatsten.

Marie - Du kan ocksa vara lugn, tar hand om henne! Lagger in en bild pa min fina handduk ocksa!

Ersmark - Haha, det kommer forhoppningsvis. Blir ingen solkram imorgon da! Sover pa en schysst kontinentalsang forresten!

Anna - Jag vet!! jag blir galen, och hon blir galen for att jag haller i henne, men det far hon ta!












DOM AR FRAMME!

Dom ar framme och dom lever! Ser halverst doda ut efter ingen somn pa flera dygn men annat an det ar det val bra skulle jag tro! Som jag har forstatt ar det fortfarande jag som sjalv har ansvar over den har bloggen sa det far bli ur min synpunkt. Vi stod utanfor hotellet och vantade pa dom efter frukosten och lycka nar taxin kom till slut. Dom har blivit lurade pa nagra hundringar har och dar pa vagen men inge storre an sa. Nu ar petter mest radd for alla moppar och bilar som kor pa gatorna. Man blir som avtrubbad efter ett tag.

Nu ska vi dra vidare och strosa lite pa gatorna sen mysa med lite gott och troligtvis sova valdigt tidigt ikvall. Hare bra allihopa! HEJHEJ!


surfing!!!

idag tog vi en surfinglektion och gud sa kul det var!!! Stod upp direkt ocksa, jaklar vilka kingar vi ar! Tva timmar for 180 kr, det ar inte illa. Orkade dock kanske en timma ute i vattnet... Det ar inte latt alla ganger att fa sig ut i vattnet igen efter att man akt in. Det var iaf riktigtriktigt roligt och en sak jag kan bocka av pa min lista att gora i livet!

Strackars killarna ocksa som ar fast i bangkok.. vill bara ha hit dom nu! Verkar inte ha varit nan bra resa for dom. Och bangkok ar ju inte nanting att hurra for sa bara dom kommer hit, och far sova lite, sa kanns det nog battre.

Nu har regnet slutat sa nu blir det att ga tillbaka. Sprang hit och blev helt genomblota! Regnet kan verkligen halla har!

lordag

Regnet ar varre, men inte sa att man inte kan leva med det. I tva dagar nu har det blivit mulet kring klockan 2-3 nan gang. Kan nog bli bra tills nar petter och mackan kommer sa dom slipper stekandes direkt. Nu kommer man kanske att fa se hur brun man har blivit, ar sa svart att kanna sig brun i ett land dar alla man ser gar omkring med den perfekta brannan.

Igar gick vi ut och vi hade sa sjukt kul! Det bor asmanga svenskar pa hotellet sa det blev lite av en allman forfest dar sen bar det ut. Amnet for kvallen var verkligen hur olika vi pratar i sverige. Farstar nastan inte vad dom sager i skane medans dom skrattar at vartannat ord vi anvander. Pa vagen ut hittade jag ett stalle som gav billiga surfinglektioner sa jag bokade for mig, emma och fia imorron. Han sa att vi skulle vara dar klockan 11 och tva timmar for 20 us dollar. Det racker nog kan jag tanka mig. Om jag kanner mig sjalv ratt kmr jag efter en halvtimma vara sa arg for att jag inte far mig upp pa den dar skiten. Men da kan jag iaf kryssa av att jag provat!

Vi ar riktigt kassa pa att ta bilder nu, det har som sakta med sakert avtagit ordentligt. Nu nar killarna kommer ska jag forsoka ta upp det igen! Nu ar det dags for middag sen hoppas jag pa efterratt och hela kittet for fia ska trostata och jag vill fira. Skatteatebaringen ar king!

Vi gar runt nu och kan nastan inte tanka pa annat, hoppas bara killarna slipper vanta i 24 timmar i bangkok. Det skulle inte vara nan hitt. Men sondag(kvall?) eller mandagsmorron sa ar dom antligen har!

sporegn utanfor men det gor inget!

Sitter nu i skydd av regnet. Det ar tydligen regnperiod har men pa dagarna marks det inte ens. Imorse var det lite mulet till ungefar klockan 12 sen sa sprack det upp och solen har lyst hela dagen. Bade igar och idag dock sa har det borjat SPOregna pa kvallarna, bara som det kan gora har och just under den tiden ar vi pavag nanstans. Turligt nog sa ar ju inte taxin alltfor dyr sa det loser sig ganska bra anda.

Annars var vi ut igar, forsta gangen i mitt liv att jag var ut nykter och kanske ocksa den enda. Men vi har traffat nagra jatte sota tjejer fran goteborg som bor pa vart hotell, lisa och bella heter dom, och igar hangde vi med dom. Dom ar dock lite mer festgalna an vad vi ar.

Vad som hander mer an sa ar typ inget.. vi tar det bara sa otroligt lugnt och allting ar hur skont som helst. Alskar livet att stiga upp, lagga sig och bli varm av solen, ata frukost nar man kanner for det, sola och bada lite till, ata natt litet till "lunch" dar vid klockan 4. Nar solen gar ner gar man in och lagger sig och sover en stund for att sen ga ut och hitta natt bra stalle att ata pa. Det enda som saknas just nu ar killarna och dom ar ju i princip pavag! Alla har vi nanting vi vill ha hit dom for, for fia och mayas del ar det att dom ska ta med sig godispasar at dom.

 Maya ser galen ut i poolen

 Jag och fia vid poolkanten. Fem forsok att fa en bra bild nar vi hoppar i, alla misslyckades.

 Innergarden och poolen just utanfor mitt och emmas rum!

Undra om det inte ar dags for lite oreos och kortspel nu. Kan inte sluta ata!!! Det ar sa gooott! Ingen kommer att kanna igen mig nar jag kommer hem mest troligt..

For ovrigt ar det daligt med kommentarer, bara for att jag inte svarar pa dom sa laser jag dom och blir glad.

Nu raknas dagarna ner tills dom kommer gaende mot oss. Antingen sondag eller mandag, komigen nu!


lite battre iaf





Idag kanns allting battre. Vi har legat vid poolen hela dagen och det har varit jatte skont! Sluppit alla balimanniskor och bara slappat! Precis som det ska vara. Sen pa kvallen blev det ofrivillig shopping. Hittade converseskor som jag inte har tankt kopa an for jag vill slippa dras med dom resten av resan men dom var sa billiga att jag bara var tvungen! Sen blev det en shake, som for ovrigt inte heller ar lika bra som i thailand, och sa har vi sett happy gillmore pa en restaurang. Livet kan vara ganska bra anda. Vi funderar pa att ta en surfinglektion, undra hur det ska ga... Berattar mer sen om det nu blir av. Nu are dags for sangen sa vi kan stiga upp tidigt imorron och hinna fa nan solstol! Hare bra heeej!


bali, kuta, poppis 1, new arena.

Vi kom alltsa till bali igar och forsta anblicken var helt ok! Vi kande att vi verkligen behovde sol och bad igen efter nastan en och en halv vecka utan. Pa allvar, det var mulet i phangan i slutet och i singapore vare ju inte sa mkt heller..

Hur som helst, hotellet vi hittade kostar 100 kr natten per person, vilket ar mer an i thailand men kanns inte som om vi kan hitta sa mkt billigare skumt nog. Hur som helst, vi har iaf pool nu ocksa vilket ar grymt med tanke pa var forsta dag pa stranden. Vi kom dit, la oss, sen borjade dom dar javla balineserna (?) ta kort pa oss! Skitvidriga holl dom pa till och fran. Filmade mot oss och satte sig framfor oss och tog kort. Jatte obehagligt sa till slut gick vi tillbaka till hotellet och poolen och har hangt dar sen dess..

Stranden annars ar val bra men vattnet i sig ar perfekt for surfare, dock inte andra. Det gar knappt att bada for det kommer ju vagor konstant och vattnet ar typ for varmt for att man ska kunna svalka sig i det ens.. Som ni hor ar jag ratt negg det har stallet redan och vi ar i princip fast har i tva veckor for nar killarna kommer maste dom ju fa ha en chans att stanna till ocksa. Ja vi far se hur vi gor. Med poolen och kvallen kanns allting bra, forutom att balineserna fortfarande ar javligt irriterande men det gar iaf att hantera.

Just nu vill jag bara att killarna ska komma och vi kan fara vidare. Thailand kanns 10 ganger battre an det har och jag kan verkligen inte fatta hur kalle och dom kunde vara har en manad forra aret!?

Sa illa som det nu latit ar det inte riktigt.. har en liten dalig dag idag. Alskar solen och alskar varmen. Sen far vi se, en ny dag imorron och da kanske det blir battre!

andra dagen singapore

Idag forsokte vi oss pa mer shopping men det gick lite segt. For till little india for att vi ville se nanting mer av sjalva staden men efter det var inte riktigt var grej det dar. Lite for mkt marknad och sant orkar man inte med, varmt, mkt folk och man maste verkligen KOLLA for att hitta nanting. Sa blev inge mer med det.

Ikvall har vi varit pa Night safari! Det var desto roligare. Kan inte saga att det var king men anda helt klart vart det. Hade dock velat se nagra gorillor eller nanting men det var det tamt om. Fick dock se lejon, elefanter, flodhastar mm.





Jag raknade ut nyss att det har gatt 6800 for mig hittills. Det kan inte stamma men kan inte komma pa nanting mer. Jag har varit sa duktig att jag skrivit upp varje dag vad jag har gjort och lagt pengar pa. Den har erica kanns inte igen va!? Hur som helst, gar det sa lite (med tre flygresor inom asien inraknat) sa blir ju det har super. Raknar dock pa att det MASTE ha gatt mer...

Idag pa tunnelbanan var det en man som kom fram till mig och sa att jag borde ta det ena och det andra mot mitt roda oga ( som forovrigt natt barn typ blev radd for idag.....). Han hoppade av pa varan station bara for att beratta vilka vaxter och grejer jag borde ata. Han var nan sorts naturdoktor. Riktigt skum men ratt sot, tror dock att jag avstar fran vaxterna han forsokte att jag skulle fara och kopa. Far leva med mitt oga.

Kanner anda att det borjar vara dags att dra sig ut mot nan strand igen. Ar less storstaden, vill bara ligga och steka pa stranden igen. Bara imorron kvar, sen drar vi mot skonare stallen igen!!!

Singapore

Kom till singapore igar och vi tkte vi hade ratur som traffade en engelsk kille James vid bagaget, han akte sjalv och skulle bo pa natt bra hostel och eftersom vi inte visste nanting alls sa sa vi att vi skulle med. Taxin rymde inte alla sa han akte for sig och vi for oss, men varan taxichaffor hittade inte stallet sa vi hittade nagot eget, lite dyrare. Nar vi packat upp lite och gar ut for att se oss omkring sa ser vi att det ar varsta fororten och inte en vit manniska sa langt ogat kan na. Alla kollade askonstigt pa oss ocksa sa in pa ett internet stalle for att hitta nanting annat, sen hem for att sova och tidigt imorse for vi vidare. Hostelet vi bor pa nu ar iaf suverant. Kan inte klaga! Bor dock med 4 andra personer ocksa men vad gor det :)

Idag har det alltsa varit 12 timmar av shopping och gud sa slut jag ar! Vi har varit pa dyra stallen ocksa sa har forsokt att inte shoppa sa mkt men systrana brannstrom ar ju helt galna. "KOPKOPKOP" haha sa nagra saker har det blivit.

Sen maste jag bara saga... tva sommrar sen, oga, rott. Det har hant igen. Fragan nu ar alltsa om det kommer att bli lika illa men jag tror nastan det.. Blir det sa kommer det inte att vara nagra bilder pa mig utan solglasogon, bara sa alla vet :)

Nu till bilder fran fullmoon som anda borjade bra!

Ful ar jag men visst var jag stiligt ful!? hahahaa

Hela tjejganget! :)

Nan kanadensare som vi traffade bland annat

Jag och evsan!!

Syster : Vad ar det for vinst?! skicka ett mail!!!!
Pappa : Vad onskar du dig i fodelsedagspresent? Det var ju sa viktigt att det var natt speciellt harifran ahha

Imorron blir det nog mer shopping sen troligtvis zoo:et. HARE BRA HEJ!
HARE BRA!