BA

 
I Buenos Aires och vi bada alskar det! Argentina over all vaxer och vaxer for oss. Salta var superfint och BA ar superfint. Det komiska ar for att det maste vara sydamerikas Europa. Det ar rent och fint, gatorna och husen ar vackra. Forut har det varit mer natur som varit vackert och spannande och staderna ganska skruttiga. Har ar staderna fina ocksa. Alskar till och med at det finns turer for att ga runt och titta pa all graffiti som finns. Overallt ar det malade vaggar och gator, men pa ett snyggt satt.
 
Idag gick vi en san gratis tur som finns i europa ocksa. En san som man dricksar i slutet beroende pa hur bra man tycker att det hela var vart och hur mycket pengar man har. Kan man annat an att alska sant??
 
Imorron ska vi forsoka oss pa att vaxla pengar pa svarta marknaden... Tydligen sa kan man vaxla dollarn till minst ganger 7 for istallet pa dom "hederliga" stallena dar man far ungefar 4-5 ganger istallet. Alla tipsar oss om detta och alla gor det, sa ni kan vara lugna dar hemma. Har till och med blivit experter pa att kolla sa sedlarna inte ar fejk! Vattenstamplar, olika material och annat spannande.
 
Annars sa lyste solen idag och shortsen ar pa! Om en vecka ar vi i Punta del Diablo i Uruguay men fore det ska vi ha himla skoj har. Imorron blir det nog klassisk stek pa nagon restaurang med lite rodvin (hor och hapna) och pa lordag kommer brudarna som vi hangde med tidigare sa da ska vi traffa dom de sista dagarna har. Men var sa sakra, det blir inte sista gangen vi ar i argentina! Det har ar ett stalle man maste aka tillbaka till.
 
Roligare bilder an sa jag har inte just nu. I och med kackerlacks-incidenten tidigare i veckan ar vi nu en kamerabatteri+batteriladdare kort. Vart F*N den har tagit vagen ar en gata! Men allt ar iallafall kackerlackornas fel!
 
For er som raknat ar vi nu halvags in pa var resa... DET ar galet.

Kommentarer
Fadern säger:

Köp en ny LADDARE och dela med dig av bilder ;) jag vill se bilder från Buenos Aires nu eller när ni kommer hemåt;) ha det och njut av tillvaron.

2013-02-22 | 21:13:06
Annette säger:

Låter som ni äntligen fått semester nu;-)efter alla era tuffa stapatser! Ha så kul! Kram

2013-02-25 | 09:51:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback