Underbart!

Har åkt rally i öknen i tre dagar och sett en tågkyrkogård, gröna laguner och röda laguner, flamingos, gigantiska stenar som är gjorda av lava, sett geisear på 5000 m.ö.h, badat i en varm källa och sett det häftigaste någonsin, saltöknen. Bilder kommer!

För när vi äntligen kunde köpa oss en bussbiljett från La Paz åker vi, Tom från Australien och Jessie från LA (som är filmare och fotograf där.. Just saying!) från wild Rover hostel alla till Uyuni för att åka ut till the salt flats. Kändes skönt att åka på turen med lite känt folk.

Det blir vi fyra och två brasilianare tillsammans som åker och blir direkt ovän med chauffören. Vi hade blivit lovade att det enbart skulle vara vi 6 i bilen, då det redan var trångt, men chauffören skulle hämta upp en till på vägen. Efter mycket om och men skakade vi sedan hand med den fyra-fingrade mannen och började det roliga!

Hade en kanongrupp vilket var kul, blev vin och de få öl vi kunde få tag på i de skruttiga hostel vi bodde på. Hade superskoj iallafall!

När vi kom tillbaka var det direkt att sätta sig på bussen mot gränsen till Argentina tillsammans med två tjejer som (lyckligtvis) pratar spanska. Vi har hittills lyckats hitta riktigt bra folk! Gick över gränsen och skulle ta en ny buss och då försökte dom lura oss. Dyrt pris och skulle sitta inpackade som sillar i en minibuss med folk på golvet och överallt. Tur vi hade med oss spanskt blod! Det slutade gott med fina bussar och äntligen asfalterade vägar igen!

Salta började sådär med middag kring 11, argentinsk stil, och kackerlackor på rummet. När dom kryper över väskan så känns det sisådär.. Byte av rum och byte av hostel dagen efter. Nu känns allt bra efter lite kaffe och empanadas till lunch. Kan vara det godaste! Påminner mkt om pasties från Irland :)

Imorron åker vi på en 18timmars bussresa mot Buenos Aires. Livet känns ganska bra just nu!


Kommentarer
Annette säger:

Vilket otroligt äventyr!!!! Och empanadas!Vill också ha:-)Superfina bilder från saltöknen! Går inte riktigt att förstå hur det ser ut om man inte sett det! Är hyfsat avunds på er just nu!Hoppas ni får en bra bussresa till Buenos Aires! Kram

2013-02-19 | 10:25:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback