ute i ingenstans i landet Uruguay

Sista dagarna i BA var superhärliga! Det blev en stor fet stek i fredags och underbara 40% av för maten för det var happy hour! 130kr per person för en 400g argentinsk köttbit, pommes och en delad flaska rödvin är inte helt fel :)

På lördagen kom till slut Natalia och Cecilia och vi mötte upp dom och gick ut. Det var superskoj men är inte riktigt vana att börja sent och avsluta festen senare... :P

Dagen efter började dåligt med att vi var tvungna att byta rum, det vill säga att vi inte hade nånstans att sova bort dagen innan. Efter det träffade vi upp Natalia igen och gick på San Telmo marknaden. Mickan hittade sitt paradis med en massa second hand loppis liknande. På kvällen gick vi med tjejerna och åt pizza på det enda rätta pizzaställe i stan. Gigantiska pizzor och när Mickan, som inte kan sluta tänka på ost när det gäller mat, inte klarar äta mer än två bitar av sin ostiga pizza förstår ni.... Jag tkte min var underbart god iaf! Ett vemodigt hejdå och prat om att vi ska hålla kontakten och allt sånt. Man träffar så många människor och vissa tycker man VERKLIGEN om men man ska alltid säga hejdå i slutet.. Det är tråkigt. Chansen att man ses igen är ju inte direkt så stor. Men Facebook är bra! :)

Måndag bar det av mot Uruguay med ett tvärstopp i Colonia. Verkligen en mysig lugn stad, speciellt efter ha kommit från BA. Eftersom det försvann en timme i och med tidskillnaden som jag inte räknat med hann vi bara med en snabb lunch innan det var dags att bege sig mot Montevideo!

Det var tänkt att ha en dag i Montevideo men halva den gick ut på att sitta på banken för att få hjälp att få ut pengar. Det är tur att inga sydamerikaner någonsin har känt det minsta stress i sina kroppar..... Att folk svarar "runt 10.." När man frågar när posten öppnar tex så menar dom verkligen RUNT 10, beroende på när dom KÄNNER för att öppna!

Nu är vi iaf i Punta del Diablo och tänkte ta det lugnt i några dagar. Här där det finns EN taxibil och inga synliga kvarter. Det är som att bo ute i ingenstans men hostlet är bra och mysigt med pool och bästa frukosten hittills! Synd bara att solen än valt att inte visa sig än. Tror dock att vi valt att stanna här lite för länge... Vill komma till de brasilianska stränderna snart! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback