Än en gång utan tillhörigheter

Så bra! Vi är framme i Cuenca, Ecuador och än en gång utan våra väskor! Sån tur att vi har ungefär sommarkläder på oss och vi är nu uppe på 3000 meter över havet igen, det vill säga att det inte alls är sommarvarmt hela tiden. Bara ääälskar folket på flygplatsen! Och det är ju ren och skär tur att dom inte ens jobbar imorron så vi får snällt vänta till på söndag för att ens få någon info. Älskar livet!

Egentligen är det inte så illa som det låter även fast det just nu känns så. Sista dagarna i Rio var mycket bra, den här staden verkar mysig och hostlet är bra. Allt vore mycket bättre bara vi kunde få duscha, ha varma tröjor och andra skor tillgängliga.

Jaja, att älska livet... här har vi som smått börjat räkna ner tiden tills vi åker hem. Snart börjar vi på vår 10e vecka. Ostkrokar, smågodis och frukostpålägg (hatar sylt på mackorna varje morgon) är några saker som vi kan drömma om. Fortfarande är dock solen och stranden nånting som vi längtar efter varje dag så vi vill inte sätta oss på planet hemåt riktigtriktigt än, men snart så!


Kommentarer
Pappa säger:

;)

2013-03-17 | 15:01:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback