Dags att jaga solen!

Efter att ha kollat på väderprognosen för resten av veckan så ser det inte alltför lovande ut om vi stannar i Florianopolis så därför bestämde vi igår att vi åker upp mot Rio tidigare än vi tänkt för att jaga solen. Har blivit tipsade om ett ställe som heter Buzios som ska ha en av världens 10 vackraste stränder, och där solen faktiskt ska visa sig mer än här. Vi åker därför från Florianopolis redan imorron vilket känns tråkigt för tror verkligen att det här hade varit guld om det bara varit bättre väder!

Igår när det spöregnade i princip hela dagen åkte vi in till centrum för att tröstshoppa. Påväg dit valde en bil att istället för att tuta och varna oss där vi inte alls hörde nått under våra regnluvor på vägen mot bussen, köra in i min arm och därmed nästan över mitt ena ben. Tack bilisten.

Framme i centrum hittade vi varsitt par converseskor för 300kr paret och för mig blev det ett par havaianas flippflopps och Mickan hittade en skjorta som hon redan älskar. När vi sen hade gått i spöregnet tillbaka till hostlet bjöd dom på varm choklad, popcorn, nybakt sockerkaka och film. Det blev alltså en rätt bra dag trots allt!

Idag visade sig solen lite grann iaf så vi powerwalk:ade ner till stranden som var hiiiimla fin! Men sen kom molnen igen så vi gick tillbaka och nu blir det att ligga i hängmattorna och läsa.

Imorron väntar en 18 timmars bussresa mot Rio och vi har räknat ut att från vi lyfte från Skellefteå den 15e januari har vi suttit och blivit transporterade på olika sätt totalt i 6 dagar och 6 timmar till idag så efter imorron pratar vi 7 hela dagar på en buss eller liknande, den ni! Och det börjar nästan vara mysigt att kura ner sig i bussätet nu med en filt och en bok eller P3 dokumentär i lurarna.

Jaja håll tummarna åt oss snälla att vi kommer att känna av solens strålar inom en snar framtid!


Kommentarer
Pappa säger:

:) hoppas ni får lite sol och avkoppling nu:

2013-03-08 | 11:00:41
Annette säger:

Håller tummarna att ni får se solen nu resten av resan!!!Tur du hade Erika att du inte blev påkörd, verkar ha varit nära ögat!

2013-03-08 | 12:40:58
Maria säger:

Guuuuud, vad jag är avundsjuk! Ja, Caprinha är gott. Vi har haft minusgrader hella veckan, mer än minus tjugo.....så ni är på rätt plats. Ha så kul.
Maria

2013-03-14 | 20:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback